Uppblåsbar mini fotbollbana

Produktnummer: E10-812

Pris exkl. MOMS

11 900,00 kr

Pris inkl. MOMS

14 875,00 kr

Uppblåsbar mini fotbollbana

Uppblåsbar mini fotbollbana

Upplev den ultimata lösningen för spännande och säker fotbollslek - vår uppblåsbara mini fotbollsplan.

Med dimensioner på 7 meter i längd, 5 meter i bredd och en höjd på 0,4 meter är denna plan idealiskt utformad för användning i skolor, förskolor och mindre idrottsområden.

Tillverkad av slitstarkt material garanterar denna fotbollsplan långvarig hållbarhet, även under intensiv användning. Dess robusthet gör den till en pålitlig investering för alla utbildningsinstitutioner eller idrottsklubbar. Den enkla och snabba uppblåsningen med den medföljande pumpen säkerställer att planen är redo för användning på nolltid, vilket är avgörande för upptagna lärare och tränare.

När leken är över kan planen enkelt packas ihop och förvaras, vilket sparar värdefullt utrymme.

Denna mini fotbollsplan är ett utmärkt tillskott till vilket idrottsutrustningssortiment som helst, kombinerande hållbarhet, säkerhet och mångsidighet. Dess användarvänliga design, enkla installation och enkla förvaring gör den till en idealisk lösning för alla lärmiljöer.

 

Uppblåsbara mini fotbollsplan - "Lillebror" till större modeller

Som den mindre versionen av våra större uppblåsbara fotbollsplaner erbjuder denna fotbollsplan samma fördelar och funktioner, men i en skala som passar de mindre barnen. Detta gör den till ett perfekt val för platser med begränsat utrymme eller som ett säkrare alternativ för de yngsta spelarna. Behöver du en uppblåsbar fotbollsplan för äldre barn och vuxna? Se vår stora uppblåsbara fotbollsplan här.

Obs! Extra frakt tillkommer för denna vara.