Om oss

Företagsprofil

Ji sport A/S är ett väletablerat handelsföretag som säljer sportutrustning till skolor, institutioner, föreningar, företag och privata. Vårt produktprogramm understöds av ett tät samarbete med några av världens största producenter och leverantörer av sportutrustning.

En av många fördelar att göra handel med Ji sport är att vi kan leverera allt och till alla, från lite övade till elit. Dessutom erbjuder vi nya starka produkter som höjer användarnas spel- och lekglädje. Vi prövar konstant att skaffa nya produkter, som kan vara till inspiration och ett botten för kreativitet och ny tankegång.

Ji sport har sedan startten i 1996 koncentrerat sig att finna precis de produkter skolorna, företagen, och föreningarna önskar. Detta har vi gjort genom flera tusen möten med kunder i över hela Skandinavien, vilket har hjälpt oss att bli uppmärksamma på vilka produkter ägnar sig till de olika sportgrenarna. Denna information har vi fått av olika lärare, elever, tränare, inköps- och sponsoransvariga, som för oss är de specialisterna vi är skyldiga för vår sucess.

Vision och målsättning:

SKANDINAVIENS SNABBASTE PROBLEMFRI UNIKA KVALITETS LEVERANSER!

Ji sport har genom sin internationella ekspansion uppnåt synergieffekter som gör att vi kan sälja kvalitetsprodukter till väsentligt bättre priser än en stor del av konkurrenterna. Våra stordriftsfördelar har än så länge gjort att Ji sport i dag har ett 1.700 kvm huvudlager beläget i Aalborg, norra Jylland i Danmark. Det stora lagret tillsammans med marknadens bästa erbjudanden har resulterat att vi har kommit närmare på vår målsättning, med medvetenhet att denna process fortsätter ännu i en lång tid framåt!