Om oss

Historik och bakgrund: Ji Sport A/S etablerades 1997 och har sedan dess utvecklats till att bli en av de ledande leverantörerna av sport- och idrottsutrustning i Skandinavien. Med rötterna fast förankrade i Aalborg, norra Jylland, har företaget växt genom att konsekvent erbjuda ett brett och kvalitativt sortiment av produkter till skolor, institutioner, idrottsföreningar, företag och privata kunder.

Produktsortiment: Vårt produktsortiment omfattar över 3000 olika artiklar, allt från grundläggande utrustning för nybörjare till avancerade produkter för mer erfarna utövare. Sortimentet inkluderar allt inom sport- och idrottsutrustning, produkter för aktiv inlärning, skumredskaber, airtracks, och mycket mer. Vi är stolta över att kunna tillgodose behoven hos en bred kundkrets, från små barn i förskolor till studenter på gymnasier.

Kvalitet och innovation: Kvalitet och innovation står i centrum för vår verksamhet. Genom nära samarbete med några av världens främsta tillverkare och leverantörer strävar vi efter att ständigt förnya vårt utbud med produkter som inte bara uppfyller, utan överträffar våra kunders förväntningar. Denna strävan efter excellence säkerställer att vi alltid kan erbjuda det senaste och bästa inom sportutrustning.

Kundengagemang och service: Vår djupa förståelse för våra kunders behov är kärnan i vår affärsfilosofi. Denna insikt har vi uppnått genom omfattande interaktion och feedback från lärare, elever, tränare och andra aktörer inom sportsektorn. Vi värdesätter varje kundmöte som en möjlighet att lära och växa, vilket har lett till att vi har utvecklat en stark förståelse för de specifika kraven i olika sportgrenar.

Lager och logistik: Vårt 1.700 kvm stora huvudlager i Aalborg är hjärtat i vår verksamhet. Från detta strategiska läge kan vi effektivt hantera och distribuera våra produkter över hela Skandinavien. Vår kapacitet att snabbt leverera produkter av hög kvalitet är en viktig del av vår service till kunderna.

Vision och framtidsutsikter: Ji Sport strävar efter att vara ledande inom leverans av sport- och idrottsutrustning i Skandinavien. Vår vision är att ständigt utvecklas och anpassa oss till en föränderlig värld, för att därigenom kunna erbjuda våra kunder de bästa produkterna och tjänsterna. Med en solid grund i kvalitet, innovation och kundengagemang är Ji Sport väl positionerat för fortsatt tillväxt och framgång i framtiden.

Fairtrade-bollar från Ji Sport

Hos Ji Sport är vi stolta över att kunna erbjuda ett urval av Fairtrade-certifierade bollar. Dessa bollar representerar inte bara hög kvalitet inom sportutrustning, utan de speglar också vårt åtagande till etiska standarder och hållbar utveckling. Genom att välja Fairtrade-bollar, stödjer våra kunder rättvisa arbetsvillkor och rättvis handel för arbetare i tillverkningsländerna.

Varje Fairtrade-boll är tillverkad med omsorg och precision, säkerställande av att de uppfyller strikta kvalitetskrav. Dessa bollar erbjuder utmärkt hållbarhet och prestanda, vilket gör dem idealiska för både träning och tävling i olika sporter. Genom att inkludera dessa bollar i vårt sortiment, bidrar Ji Sport till att uppmuntra en mer ansvarsfull konsumtion och produktion inom sportindustrin.

Vi på Ji Sport tror att idrott inte bara handlar om fysisk aktivitet och tävling, utan också om att bygga en bättre och mer rättvis värld. Genom att erbjuda Fairtrade-certifierade bollar, tar vi ett steg mot att uppnå detta mål och uppmanar våra kunder att göra detsamma genom sina val av sportutrustning.

🌟Hjälp oss växa – Lämna en recension på trustpilot🌟

Vi på Ji Sport värdesätter våra kunders åsikter högt. Dina erfarenheter och feedback är avgörande för att vi ska kunna fortsätta förbättra våra produkter och tjänster. Därför skulle vi uppskatta om du kunde ta några minuter för att dela med dig av dina tankar om våra produkter och service på Trustpilot.

Dina åsikter hjälper inte bara oss att förstå vad vi gör rätt och vad vi kan förbättra, men de ger också andra kunder värdefull information när de överväger att handla hos oss. Oavsett om din upplevelse var positiv eller om det finns områden där vi kan förbättra oss, är vi tacksamma för din ärliga feedback.

Lämna din recension på Trustpilot och bli en del av vår resa mot att erbjuda det bästa inom sport- och idrottsutrustning. Tack för att du hjälper oss att växa och bli ännu bättre! 🌟

Lämna din recension här