Ska dina elever prova något nytt och du vill gärna introducera dem för en verkligen rolig sport? Så kan vi varmt rekommendera dig att se lite närmare på innebandy. Det är ett roligt spel som inte kräver en massa innan ni kan komma i gång med att spela. På vår webbshop hittar ni allt från klubbor, innebandybollar & puckar till mål. Så gå gärna in på sidan att titta.

Kom i gång med ett innebandypaket

När du ska sätta igång dina elever med innebandy är det några grundläggande saker som ska vara på plats först. Du ska ha en överblick över reglerna och så ska det vara kontroll på utrustningen till spelet. Hos Ji Sport kan vi hjälpa till med att få allt från innebandymål, knäskydd, innebandybollar, innebandyklubbor till hockeyhjälmar.

Innebandy är en rolig sport som alla kan vara med till. Innebandy spelas genom att eleverna indelas i två lag och som utgångspunkt är det 5 utespelare och 1 målvakt på varje lag. För att spela ska ni ha några innebandyklubbor och innebandybollar. Önskar du att göra spelet extra skoj för dina elever kan du titta närmare på våra tillbehör till innebandy. Hos Ji Sport hittar du också några innebandypaket som gör det enklare att komma i gång med spelet. En av våra innebandypaket innehåller bland annat 2x ihop vikbara mål, 12 st. innebandyklubbor, 6 st. innebandybollar. Detta paket är lätt att ta med sig runt och därför kan ni både spela spelet inomhus eller ta det med ut när vädret är fint.

Ingen innebandy utan ett mål

När ni ska spela spelet får ni användning för några mål. Innebandymålen skiljer sig nämligen från de välkända mål som vi känner till från fotboll och handboll. Vi har ett stort urval av mål i olika storlekar så både små och stora kan komma ut och spela. Ska eleverna öva sig i att skjuta på mål kan ni använda vårt träningsnät. Det är både roligt och utmanande för dem. Ibland händer det att nätet till målet går sönder. Det har vi hos Ji Sport i vårt sortiment så att det kan köpas extra nät till målen om så önskas.

Tycker du att detta låter som den nästa aktivitet ni ska starta med så kan du läsa mer om våra produkter inne på vår webbshop eller kontakta oss på telefon 031-80 67 47 om du har några frågor.