Bordtennis

Bordtennis är en rolig aktivitet för både barn och vuxna. Bordtennis kan vara med till att göra rasterna extra kul för eleverna och de kan samlas på kors och tvärs. Hos Ji Sport har vi ett stort urval av artiklar till bordtennis. Våra bordtennisartiklar är av en bra kvalité och till förnuftiga priser. Du är alltid välkommen till att kontakta oss på telefon 031-80 67 47 om du har några frågor.

Bordtennisbord

Har du provat att samla eleverna till en omgång “rundbordtennis”? När det spelas rundbordtennis kan många barn vara i gång på en gång. Hos Ji Sport har vi ett stort urval av bordtennisbord i en bra kvalité och till rimliga priser. Du hittar både ett urval av bordtennisbord och ett samlingspaket bestående av både bordtennisbord, bordtennisbollar och bordtennisracket. Det kan vara olika önskemål till ett bordtennisbord och därför säljer vi bordtennisbord i olika design och material. Ska bordet vara extra robust så kan det vara att du ska kasta en extra blick på våra betongbordtennisbord. Det är ett verkligen fint bord och så kan det dessutom stå ute på skolgården.

Har ni ett rum med mindre plats så kan ett fällbart bordtennisbord kanske vara en bra lösning till er. Vi har ett stort urval av bordtennisbord som kan vikas ihop. Så gå in på vår webbshop och se vårt stora urval av bordtennisbord.

Bordtennis skolpaket

Bordtennis kan både spelas man mot man eller 2 mot 2. Om ni snabbt vill komma igång med att spela bordtennis så har vi hos Ji Sport ett stort urval av olika skolpaket som gör det lätt för er att komma i gång med att spela. En av våra skolpaket består bland annat av ett Joola World Cup skolbordtennisbord, 10 st. skolrack och 8 pk. bordtennisbollar.

Vi har också ett skolpaket för utomhus bruk då det kan vara skoj för eleverna att spela utomhus om sommaren på sina raster. Våra utomhus skolpaket består av 1 st. Externa utomhus bordtennisbord, 1 st. metalnät, 8 st. bordtennisrack och 18 st. bordtennisbollar.

Bordtennis kan absolut vara en integrerad del av idrottsundervisningen och kanske skapar det ett nytt fritidsintresse bland eleverna. Det är roligt att vara aktiv i sin vardag och med fler bordtennisbord kan ni göra er egen bordtennisturnering. Hos Ji Sport har vi ett stort skolpaket som innehåller 5 st. Expert bordtennisbord, 5 st. ITTF godkända nät, 50 st. bordtennisrack och 5 x 60 st. bordtennisbollar. Med dessa paket är det stora möjlighet för att göra en bra turnering, och ja, vem vet kanske ska ni ut och spela mot andra skolor. Det är bara att komma i gång med träningen så att ni kan bli bäst.

Gör er egen bordtennisturnering

Med våra tillbehör till bordtennis blir idrottstimmen en aningens roligare. Det är alltid roligt att spela mot varandra och i bordtennis är det möjligt att spela själv eller som lag. Skolorna har ofta en fotbollsturnering men varför inte göra er egen bordtennisturnering? En turnering är med till att skapa sammanhållning bland eleverna och samtidigt får de några roliga timmar tillsammans med vännerna när de tävlar mot sina konkurrenter. Har ni blivit intresserad i våra bordtennisartiklar så kan ni alltid läsa mer om produkterna inne på vår webbshop eller kontakta oss på telefon 031-80 67 47 eller skicka en e-post på info@jisport.com.

Trevlig underhållning med er turnering i bordtennis.