Four Square bollpaket

Artikelnr: E50-409 Kategori:

kr 314 (kr 392,50 inkl. moms.)

Bulk Product Offers

Min BuyMax BuyOffer
0 stk. - 314 SEK Fixed Price

Four square bollpaket

Oavsett om spelet i ert område är känt som ostspelet, fyrkant, firboll eller four-squareboll, är detta paket allt ni behöver för att skapa oförglömliga stunder av lek och tävlan.

Four-square är ett spel som kombinerar snabbhet, smidighet och strategi på ett enkelt men otroligt underhållande sätt. Spelet äger rum i en stor fyrkant uppdelad i fyra lika stora fält, där varje spelare står i sitt eget fält.

Paketet inkluderar:

  • 4 stycken specialdesignade Midas four-square bollar: Dessa bollar säkerställer optimal prestanda och hållbarhet. Deras design gör dem perfekta för att få rätt studs, och deras grepp gör det enkelt för spelare att träffa bollen med precision. Kan användas både inomhus och utomhus på asfalt och plattor.
  • 1 låda med 100 stycken asfaltkritor: Gör er redo för spel på asfalt eller plattor! Med kritor kan ni enkelt dela upp ert spelområde i de nödvändiga fyra fälten så att ni kan spela var som helst ni vill. Med 100 stycken asfaltkritor har ni kritor för många banor och avgränsningar.
  • 2 rullar med 20 meter tejp: Vill ni flytta spelet inomhus? Inga problem! Använd tejpen för att dela upp banan i de fyra fälten, och ni är redo att spela ostspelet / fyrkant i er idrottshall.

Hur spelar man fyrkant?

Four-Square spelas genom att en spelare serverar bollen från sitt fält till ett annat fält genom att slå till den med handflatan så att den studsar in i motståndarens fält. Motståndaren måste sedan slå tillbaka bollen till ett annat fält, och spelet fortsätter på detta sätt. Om en spelare missar bollen, slår den ut ur spelområdet eller får den att landa i sitt eget fält anses det vara ett fel, vilket kan leda till minuspoäng eller uteslutning från spelet om det finns andra spelare som väntar. Denna enkla men utmanande mekanik garanterar timmar av underhållning och tävlan.